Sju bilder från min telefon

(null)
Man glömmer ju så lätt, även om det varit sjuttioelva steg fram och två ynka bak, att det liksom aldrig är spikrakt. Verkligen aldrig och finns det någon är det undantaget som bekräftar regeln. Jag känner det nästan varje gång, sköljs över av katastroftankar att just den här gången kommer allt krascha. Allt jag byggt upp senaste två åren kommer vara trasigt på en dag. Sen mår jag bättre och kommer ihåg att det aldrig är spikrakt. Skulle behöva en plansch med såna här typer av bilder då, för att påminna mig om atr steget bakåt är en del av processen. Sen blir set ju lättare om man vet var man ska, jag tänkte dela med mig av mina 2019 års mål inom årets ord Balans imorgon

(null)
Även den här bilden representerar livet så bra, hur mycket tyngre vägen blir av självkritik. Såklart är det bra att vara självkritisk även om det nog är nice att vara som snubben på tåget i måndags. Han försökte ragga på ett tomt tåg natten från juldagen och jag nekade flera gånger, var inte jättetrevligt att gå av vid station med bara honom och han lämnade en lapp med habs nummer som jag såklart slängde direkt. I måndags sågs vi på station igen och går på varsin ände av tåget varpå han går igenom hela tåget och sätter sig vid sätet bakom mitt. Tänk så jävka härligt att ha det självförtroendet och så lite självinsikt? Om man inte bryr sig om hur patetiskt det är i andras ögon såklart, men för egen del är det nog guld liv,
Men självkritik har ju en tendens att gå över styr och för vilken nytta? Allra minst sånt som redan hänt och som en ska igång och blaema sig själv för klockan två på natten när insomnian gjort entré. Sånt slöserie med tid, energi, känslor, tankar och respekt för sig själv,


(null)
Bara sparat pga rolig, både kokain och heroin har ju använts i medicinskt syfte men det i sig är ju inte konstigare än att vi idag har adhd-medicin med amfetaminsulfater eller fentanyl som ju är starkare än heroin. Men det är sjukt att heroin på 20-talet marknadsfördes som noll beroendeframkallande till hjälp vid alkoholavväjning. Fast är det sjukt? Lyrica blev narkotikaklassat först i slutet av 2018 och gavs till mitt ex typ 2009 mot ångest med löfte om att inte ens vara vanebildande. Enligt min åsikt värsta rävgift där tolleransen ökar fortare än många andra substanser (vid missbruk eller om en söker rusef) vilket resulterar i monsterdoser och med avtändningar i klass med fentanyl. Just det, det skrivs ut mot epilepsi och jag kunde knappt ta lyrica i slutet utan att få epilepsianfall, vilket min neurolog  hävdade var omöjligt. 
Fan, tråkigt när roliga saker förlorar sin mening för att man är överanalytisk? 

(null)
Den här skrattade jag iaf rakt ut och utöver att jag vid skrattet kände hur längesen det var jag skrattade kommer jag inte messkreditera bilden ner i små PK-’pusselbitar som förstör skämtet. Det är jobbigt att vara PK men ändå tycker jag det är viktigt, har målat upp mig själv som någon PK-guru på jobbet är jag rädd. Pratade palmolja med en kollega som då frågade om jag alltid handlade hundra procent "korrekt". Verkligen inte. Jag är sockerberoende, äter kött trots att jag vill äta plantbaserat pga att hjärnan inte orkar lära sig massa nya recept just nu och köper inte i närheten så ekologiskt, närodlat och kravmärkt som jag önskar pga ekonomi. Plus kollar inte efter palmolja i allt jag köper.
Hepp, kunde visst inte lägga upp en bild utan att få in iaf ett sidospår.
Julskinka åt jag också i julas, inte nasses dock. Älskar människan som satt ihop bilden, vem det nu är 

(null)
Okej, kort bildtext nu då. Fick ett mobilfodral i julklapp och fick själv väljs färg. Valde... fucking vitt?! Ja, den är redan så skitig att det ser traschigt ut. Vad tänkte jag?


(null)
Gillar ändå bilder på folk utan framtänder för tycker det ser lite gulligt ut och då tänker jag att ni kanske ser så på mig utan framtänder. Hade ju sjuks komplex i början men nu orkar jag inte bry mig. Längtar dock tills jag slipper löständerna men skulle ju vara drömmigt att pranka en snubbe först. Gå hem med någon, när han somnat ta ut tänderna och så när vi vaknar på morgonen ler jag stort utan framtänder.
Men det finns tre problem
  1. Det måste vara någon jag inte känner alls.
  2. Prioriterar inte riktigt att ens prata med snubbar jag inte känner så steget till  att sova med.
  3. Måste även sluta sova med killar jag känner för känner helt plötsligt ba’ dåliga?


(null)
Typ sannaste memet 2019, men är sjukt glad över att ha fått en kollega jag inte behöva spela massa spel för, för att hon är precis som mig. En hon också, bara det är ju ett underverk,#1 - - Jessica Högberg:

Oj, wow, vilken resa! Älskar hur du plockar ner bilderna, haha. Nasse... underbar människa med sjuk humor som gjort den;)

#2 - - Ellie:

🤣🤣🤣🤣

Svar: <3
Cecilia Axelsson