Att gå med hårinpackning till pizzerian, ha ett spontant liv och bygga tv-möbel

  (null)
Jag igår 18:03: Undra om jag ska lägga in en hårinpackning innan jag går till pizzerian, det är ju aldrig någon där så det borde vara lugnt. Syns ju ens knappt.
 
Välkommen vecka sju!
Söndagar är ändå min favorithelgdag, mest för att jag då har mer konkreta rutiner haha. Herregud, jag har verkligen blivit extremt ospännande och icke-spontan med ett väldigt inrutat liv? Tur för mig att jag gillar't. Det är skönt att städa lägenheten inför veckan, byta lakan och städa kroppen. Som om jag förbereder allt inomför kommande jobbdagar iom att jag vet att jag ingenting orkar efter jobbet. Känns som jag tar hand om mig själv då för det är så mycket kaos i huvudet ofta att jag behöver ordning runt omkring för att må bra, just därför syns det också på min lägenhet hur jag mår.
 
Note: hittar ingen bättre bild. Men ni ser matsalsmöbeln och bilden är tagen från soffan.

Dessutom har jag äntligen bestämt mig för hur jag ska möblera vardagsrummet för att få in en tv där, spenderar just nu alldeles för mycket tid i sängen och det känns så jävla ovärt att ett helt vardagsrum bara står tomt. Matsalsbordet åker och där får tv flytta in, dock är matsalsbordet en av få saker jag har kvar från huset så det har någon form av affektionsvärde. Jag lägger väldigt mycket för mycket affektionsvärde i saker btw. Så frågan är om jag bara ska ställa upp det på vinden i väntan på ett mer socialt liv där jag återigen behöver ett bord med sex stolar eller om jag ska sälja. Med tanke på att jag vill försöka leva mer minimalistiskt och inte samla på mig massa saker igen så vet jag ju vad jag borde göra. Men så är det det där med affektionsvärdet...
 
Å andra sidan måste jag ju ha råd med tv-möbker på något sätt och då är ju sälja befintlig möbel som inte får plats smidigast. Är dock sugen på att göra någon tv-bänk själv? Skulle egentigen vilja ha ny tv, ett ps4 och ett bättre ljudsystem men så hör jag ju att det är prylkåta Cecilia som pratar och jag faktiskt har en 50" tv i garderoben som tidigare stod i sovrummet i huset, aldrig använder speciellt högt ljud pga att jag är ljuskänslig och bor i ett väldigt lyhört hus samt inte säker på hur mycket våldsspel a la döda människor jag skulle spela nu för tiden.
 
Men idag är det måndag, jag har satt larm på 09:01 för att ringa käkkirurgen då allt verkar vara för sent efter det och de är fullbokade för dagen, jag ska jobba min andra halvtidsvecka och på fredag har jag varit drogfri i 600 dagar. Det är ju bara stört? Men allra först ska jag till beroendeenheten och hämta medicin och lämna urinprov, för det är sånt jag gör på måndagar. Hoppas också på att mamma kommer med mina glasögon i eftermiddag, spännande!

#1 - - Sara Ekman:

Haha, jag har åkt till pizzerian massor med gånger med Olaplex i håret så nu är de vana vid att se mig så :,D

Svar: Hehe ja men det kanske är så man ska göra, visa sig i alla olika ”tillstånd” för att folk ska vänja sig?
Cecilia Axelsson