Bloggbreak

Jag kommer nog ta ett break från bloggen. Eller så skriver jag ändå, jag vet inte riktigt. Jag har väldigt svårt att göra saker utan att det inkluderar prestation, även om skrivandet är min ventilation och mitt sätt att bearbeta får det inte bli en press att leverera något dagligen. Jag vill så mycket med den här bloggen och kommer inte släppa taget om den, men alla drömmar och mål gör det stressande när jag behöver stress allra minst. 

Jag kommer nog bli sjukskriven ett tag till, kroppen är fullproppad med rätt starka saker för att kunna sova och det är mycket som händer i den här kraschen. Så jag har (återigen) fått tvinga mig att ta ett steg tillbaka, min bästa och sämsta egenskap är att jag vill så mycket, har driv, drömmar och ambitioner. Det är dåliga egenskaper när hjärnan behlver fokusera på läkning. Kanske blir det massa inlägg nu när jag släpper pressen att prestera åtminstone ett inlägg om dagen. Eller inga alls. Jag vet inte. Men jag tänker att ett par veckor iaf, jag kommer som sagt inte släppa taget om bloggen för jag älskar den och integrationen med er för mycket. 

Dessutom blir jag stressad när mindre inlägg resulterar i minskande besökare, jag vill inte bry mig om det men så fort jag öppnar appen möts jag av en röd ring där antalet för senare dygnets unika besökare står. Och jag klarar inte den stressen, önskar det fanns ett sätt att undgå att se hur många ni är som läser för jag vill inte påverkas eller bry mig om det. 

Men jag tänker ett par veckor, att framåt 20:e september hoppas jag att jag kan fokusera mer på bloggandet. För det är ett av mina största intressen, behöver också lära mig att släppa prestationsprinsesse-masken. Jag kommer fortsätta vara aktiv på Instagram, där blir det någonstans lättare för att jag på instastory kan lägga upp skojsiga struntsaker och i flödet kan jag skriva om det lite djupare utan att jag press i att skriva något dagligen. Har ni inte själva Instagram kan ni gå in på  http://instagram.com/prisonbeauty och har ni Instagram heter jag ju som bekant Prisonbeauty.

Så, antingen hörs vi kring den 20:e. Kanske ett par gånger till dess eller massa gånger innan dess. Jag vet som sagt inte, jag vet bara att jag känner press att leverera ngt dagligen och det fungerar inte med mitt psykiska mående nu. Och är det något jag lärt mig så är det att lyssna inåt på hur jag mår och mitt psykiska mående. Plus lära mig sluta känna behov att prestera så jävla bra och mycket i allt. 
Och så vill jag att ni ska veta att om det tystnar är det inte för att jag håller på att släppa bloggen, isf skulle jag sägs till och det är typ det sista jag vill ❤️
#1 - - Cecilia:

Du är så himla stark och klok! Jag vill bara flika in en kommentar om att jag fortfarande hänger här, slaviskt varje dag, även om mina kommentarer lyst med sin frånvaro på sistone.

Jag kommer vara kvar när du är tillbaka också, OM du kommer tillbaka. Oavsett vilket är det viktigaste att vi lyssnar på oss själva och gör vad vi kan för att må bra. Innebär det att inte blogga, så ska man inte blogga helt enkelt.

Sköt om dig så länge, jag tror på din styrka!

Svar: Tack ❤️
Cecilia Axelsson

#2 - - Ellie:

Helt rätt, släpp pressen och känn in när du verkligen har lust och ork att skriva något. Ta din tid, alltid ❤

Svar: ❤️❤️❤️
Cecilia Axelsson

#3 - - Shark:

Sorry, måste få vara lite självisk och säga att det känns tråkigt att du tar en paus! Jag behöver mitt prisonbeauty-fix 😩♥️ Med det sagt, självklart ska du göra det som får dig att må så bra som möjligt. Fokusera på dig själv och låt det ta den tid du behöver 😘

Svar: Nu ses vi igen 😊❤️❤️❤️
Cecilia Axelsson