En måndag den 22/10

Hej vänner!
Måndag, ny vecka och jag hade tänkt skriva om mitt första möte i ADHD-utredningen som handlade om barndomen och satte igång rätt mycket tankar. Jag lyckades hålla fokus hela timmen men när vi var klara och jag kunde slappna var det som hjärnan loggade ut. En promenad senare somnade jag klubbad i soffan och vaknade till ett icke-fungerande internet. Iom att jag råkade kolla på någon playkanal i tre timmar utan att ha satt på wi-FI häromdagen så har jag inte mycket surf kvar på mobilen. Stod därför länge och kollade på routern och funderade på vilken av de tre knapparna jag fått strikta order att inte trycka på för att det raderar alla inställningar och tryckte på någon reset. Sen ringde jag kundtjänst och undrade varför jag inte har något nät och hon fastställde att det var just den knappen jag inte skulle trycka på. 
Så nu står jag utan wi-fi tills imorgon kväll iom att jag nu är en vuxen människa med arbetstider som inte kan ta emot teknikmänniskor under dygnets alla timmar. Har därför lite smått panik med tanke på att allt jag gör (tv-program, ljudbok att sova till, vanlig bok att läsa och saker att lyssna på) sker via en skärm som kräver uppkoppling och mitt huvud är rätt slutkört att jag inte pallar något speciellt utanför en skärm idag.
Bra övning om inte annat men blogginlägg med reflektioner om min ensamma barndom med mycket rollspel där jag alltid ville bestämma i lekar, mina föräldrar trodde att jag inte hade svårt med vänner vilket jag aldrig hade men diggade mitt eget sällskap mest och tyckte det räckte med socialiserande i skolan och hur jag älskade att göra kreativa saker på egen hand, pyssla på internet eller vara med på deras midddagabjudningar och leka vuxen alt. bara vara en betraktare, får ni imorgon. (Världens längsta mening?) Är ju typ samma som idag, är ju mycket själv men tycker det är jävligt nice och är aldrig hindrad att göra något på egen hand, håller på med mycket kreativitet, har ett parallellt liv på internet och diggar att betrakta människor i grupp och inombords analysera deras beteende. (Och där skrämde jag bort de människor jag har runt mig genom att säga att jag analyserar dem, är inte så hårt som det låter men beteendevetenskap är ju ett av mina största intressen).
Så vi hörs imorn, nu ska jag inte titta på någon intelligentbefriad dokusåpa för det kan jag inte.
Puss!