Instagramtankar och träffa exet som påminde om livet innan allt kraschade

  
(null)

Hur många av er följer mig på Instagram/Instastory också? 
👉 @Prisonbeauty
För jag är i valet och kvalet om jag ska skriva om samma sak även här. På instastory är jag ju som allra mest personlig så svårt att undvika dubbeldelning men samtidigt hatar jag folk på Instagram som alltid länkar till sina bloggar istället för att skriva på Instagram. För mig är det nämligen otroligt uppdelat, de vars bloggar jag läser följer jag nästan inte alls på Instagram och de jag följer på Instagram går jag nästan aldrig vidare till bloggarna. För om jag även ska skriva om saker jag skriver om på Instagram hade jag idag tänkt skriva om snubben som stönar så högt på gymmet att han överröstar musiken och att det blir väldigt akward när det bara är han och jag där inne. Varför att ha återfallit i princip är okej för att jag tror det farliga är att göra det till ett misslyckande som gör vägen tillbaka till mer uppförsbacke än nödvändigt och varför det är priviligerat att skamma folk som handlar på Black Friday när många har så dålig ekonomi att de inte skulle fixa julen utan att utnyttja kapitalismens skrikorgasm i rea. 

(null)

Annars är det ju som bekant fredag idag. Jag träffade Fredrik igår, vi har inte hörts sen jag kraschade  i slutet av sommaren då jag eventuellt kan ha blockat honom på telefon och sociala medier. Jag säger inte att det är så men att det kan va så hehe. Och det är ju alltid lite obekvämt att stöta på någon som säger sig ha skrivit massa mess och så kan man ju inte låtsas att en inte fått dem så man måste säga att man blockerat. Nu var det ju Fredrik och vi var ihop i sju år så det är liksom lättare att bara vara ärlig utan krusiduller. Ännu en grej jag lärde mig i frivårdens behandlingsprogram var att utgå från sig själv och varför en gör saker. "Jag gjorde så för att när du sa så kände jag att.... *blablabla*" istället för bara "Aaa jag blockade dig för du va så jävla....".
Men det blev så tydligt när jag såg honom, han var på väg till sitt jobb där han nu jobbar halvtid med en färdigrätt i handen och jag på väg till min arbetsträning. Det var precis utanför socialkontoret där jag får bidrag ifrån och ja... det blev liksom så tydligt hur det gick. För tio år sen var vi upp över öronen kära, gick på husvisningar på helgerna, var i startgroparna av att starta företaget, körde en Mercedes AMG, hade tagit över hans systers hund och kollade på förlovningsring till jul. 20-åriga Cecilia var så jäkla säker på att vi skulle vara tillsammans forever och jag hade ju hittat min själsfrände. Vi knarkade "bara" halva veckan och då alltid själva, hade inte utvecklat något dagligt beroende, åkte till Tyskland och köpte ton av alkohol som såldes vidare och bytte mest droger mot andra droger. 
Och så tio år senare står vi här? Känns alltid så sorgligt när jag tänker på för det kunde ha blivit så bra. Men han kommer alltid vara enormt speciell för mig och jag är glad att vi kan va vänner idag. Det var vi ju inte direkt första åren då jag fick panik när injecera heroin och råna butik kom på tal och utan förvarning flydde till Simon. Hade ju dessutom flirtat med Simon när jag fortfarande var ihop med Fredrik, vilket jag ångrar djupt för Fredrik är värd all respekt i världen. Blä nu fick jag ångest när jag skrev om det men droger och problem i vårt förhållande gjorde att jag inte såg klart.

(null)
Nu släpper vi det så den kalla klumpen i magen kan försvinna. Det är mycket skuld och skam som jag inte orkar lida av mer ärligt talat, har dragits med det i halva mitt liv och liksom inte ändra på det som var. 

Kan inte ni trycka på hjärtat här nere om ni tycker att jag ska skriva om ämnen här i bloggen som jag även skriver om på Instagram och i Instastory? Känns som långt ifrån hela jag får vara med i bloggen när jag undviker tankar bara för att jag redan gjort en story eller skrivit ett Instagraminlägg om det. Så jämför jag med antalet läsare och ser vad majoriteten blir? Det är ju inte ens säkert Instagram kommer finnas kvar och så finns inte allt i bloggen liksom.

Så, tryck på hjärtat om ni tycker att jag kan skriva om vissa saker här även om jag redan Instagrammat det och har ni någon idé på hur jag ska dela upp kan ni ju skriva en kommentar.
Puss!