Prisonbeauty en söndag

Godmorgon söndag!
När jag startade den här bloggen retuscherade jag mina bilder, osäkerheten var brutal och det kändes som om jag behövde leva upp till ett visst utseende för att bli tagen på allvar och bli lyssnad på iom min historia. Så känner jag dock fortfarande, inte att jag måste förbättra mitt utseende men irl blir jag inte tagen som plattan-narkoman för att jag (inte längre hehe) ser ut som en. Så jag förminskade näsan, suddade ut rynkor och snyggade till den finniga huden på alla bilder. Självkänslan var ju inte så bra där i början av drogfriheten.
Men i takt med att den växt har jag insett hur befängt retuscherandet varit och att vad andra tycker om mitt utseende inte spelar någon till. Det var i samma veva som jag tog bort snapchat för att jag insåg hur deras snyggfilter fick mig att känna mig ful irl. Lättpåverkad indeed. Nu är det ju lite annorlunda och det är extremt skönt, går t.o.m till affären utan smink vilket ändå får ses som ett stort framsteg för mig. Jag var femton när en snubbe blev chockad över hur ful han tyckte att jag var utan smink och ni kan ju gissa vad det satte i mig för hjärnspöken. Längtar till osminkad inte är något framsteg utan vardag.
Nu blir det sidospår för vad jag märkte igår att jag verkligen körde all in när jag väl bestämde mig för att släppa den extrema utseendehetsen. Som bilden ovanför, ville uppenbarligen visa hur rolig min mun ser ut utan löständer men tycker mer att jag ser ut som en Disney-häxa? Inte på ett dåligt sätt även om disneyhäxor oftast inte är till sin egen fördel, Disneyhäxa utan värdering i att jag gör det hehe. 

Det jag egentligen skulle börja detta inlägg med var den här bilden men jag inser att det inte finns något sätt att presentera den på utan att insinuera att jag googlat mig själv. Men enligt Sveriges rikes lag är jag oskyldig till motsatsen är bevisad, jag är inte tvungen att lämna ut min sökhistorik och jag har rätt att ljuga hur mycket jag vill i eventuell rättegång. Utan att förstöra några bevis kan jag säga att även översta bilden kommer upp om man bildgooglar Prisonbeauty hehe. Konstigt många bilder på mig utan löständer när man googlar Prisonbeauty faktiskt? 
Men kontentan; Måste ju ha denna kostym om jag går på maskerad någon gång? 

Jag har även en konkurrent om namnet Prisonbeauty, Teresea Giudice är ju Real Housewife av någonting i USA och minns jag rätt dömdes hon och hennes man till fängelse för att mannen begick någon form av ekonomisk brottslighet? 
Sanningen bakom mitt Prisonbeauty är ju prison av självklar anledning och Beauty för att jag hade tänkt ha mycket mer DIY-skönhetsvård i bloggen för älskar att göra sådan själv men förhoppningsvis blir det en mer uppdaterad kategori framöver. 
Aja nu är det söndag och söndag är mysiga dagar för då är allt i lite långsammare tempi utan att jag blir stressad över art chilla. Sista dagen på musikhjälpen också, känns tråkigt med tanke på att jag har haft på det i bakgrunden hela veckan. 
Vi hörs senare, jag håller på att läsa på om attraktionslagen!