Fyra roliga bilder från min telefon

Jag är nog extra känslig just nu, känns som om förra veckan var för hård och det nu tar ut sin rätt. Har svårare för stresshantering, blir lättare irriterad, har känslorna på utsidan, känner mig allmänt bläig och fick ångestpåslag så fort pulsen höjdes på gymmet att jag fick avbryta för en skogspromenad med massa kall och frisk luft istället. Men livet kan ju inte va bra jämt, i början av min drogfrihet blev jag rädd så fort något inte var vissla-och-le-mot-främlingar-glad, då när jag fortfarande trodde lycka var ett tillstånd. Trodde varje gång allt blev mediokert att det var början till ett konstant mående som konsekvens av att ha knarkat sönder förmågan att må bra. Nu vet jag ju att det inte är så, när jag inte kan kontrollera mitt mående genom att ta mer knark måste jag liksom deala med att det är upp och ner. Att okej inte behöver va dåligt och lycka är en flyktig känsla som kommet då och då. 
Men jag fick iaf till bra lockar i håret (tack vare massa produkter) och sånt kan en ju få va glad över även on allt känns lite blaha-blaha. Det känns ändå stort att inte tycka allt är skit bara för att det är okej, men ändå fortfarande fascinerad över att det går runt (rätt många) människor som aldrig har ångest. Man kan också dela med sig av några roliga screenshoot från sin telefon och det tänker jag göra nu! 

(null)
Ändå bästa nyheten jag läst idag, att Grinchen bor i USA var väl inte heller någon nytt.


Grej jag älskar med mig själv: Att jag konstant ljugit i fjorton år för diverse pojkvänner och hävdat att jag inte vet hur man rensar avlopp. Hoppas inte kommande pojkvän läser här någon gång, isf ljög jag precis om att jag ljög.
Bubblare: Precis när jag flyttat till denna lägenhet bad jag en kille hjälp med att få igång min boxer. Medan han trälade med att få i rätt kablar fick jag satt jag i sängen och fick bita mig i tungan, jag hade nämligen både satt i, fått igång och senare dragit ur kablarna innan han kom och visste ju således när han gjorde fel. Det var ju bara en dålig bortförklaring för att ligga och idag vet han att jag ljög den där gången. Tror jag haha. Det här med att spela lite dum, oteknisk och ovetande funkar ju tyvärr ofta på snubbar. Det var innan de här nya jämställda glasögonen (som jag skulle vilja kunna ta av ibland) åkte på. 


1. Att jag har blev starstrucket när min musikaliska idol re-postade min Instastory jag gjorde om hans nya låt.
2. Att jag screenshotade notisen.
3. Vad har jag tänkt göra med denna screenshot liksom?
Cringe!! (Okej, vet inte om jag använder ordet rätt för har bara hört det användas på youtube. Mvh tant). 

Tänkte hitta någon rolig anteckning men hittade en fin först, så den får ni även om den inte är rolig. Tankar under en sex minuter lång rökpaus någon gång i oktober när jag som vanligt reflekterade över omgivningen,

(null)

(null)

Här har vi lite roligare reflektioner på saker jag inte vill skriva om direkt för att inte någon eventuellt ska hitta hit, minnas att hen sa så typ idag och känna sig uthängd. Så nu, några månader senare är det nog okej att visa er några saker jag registrerar om min omgivning.  (Andra stycket menar alltså att någon referar bögigt med dåligt IRL)

Det finns en sak som är så jävla älskvärda med den här beskrivningen från Instagram:
 Är man verkligen en omedveten inspiratör om man är så pass medveten om det att man skriver det i sin beskrivning på Instagram? 
Och hur blir man en omedveten inspiratör för andra, tänker att första kriteriet då borde vara att inte veta att man inspirerar men också att det inte är... självutnämnt typ? Men finns det då folk som hör av sig och ba’ "Fy fan vilken omedveten inspiratör du är för mig 💪 *styrkekramar*"

Så många frågor och så några svar.
Puss!