Dan före dopparedan

Godmorgon dan före dopparedan.
 
Jag bara sover, äter och går just nu. Utan att ha dåligt samvete för det vilket väl måste vara något form av framsteg i accceptansen av den uppbrända hjärnan? Jag har hela mitt liv känt mig lat och värdelös de dagar jag inte gör någonting alls, som att de dagarna skulle vara mindre värda och jag måste göra någonting vettigt för att inte känna mig oduglig. Som vanligt har ju inte förnuft och känslor kommunicerat för rent logiskt förstår jag ju hur viktig återhämtningen är, men jag har inte kunnat känna det. Men så kom den där numera välkänad känslan av att jag inte orkar ha ångest för det mer. Den känslan som nästan alltid måste komma innan något genuint ändras, varesig det är att sluta knarka, lämna en man som slår eller sluta ha dåligt samvete när jag spenderar en hel dag, eller flera, i sängen.
 
Hann t.o.m med glädje tänka i fredags att herregud vad mycket tid jag ska tillbringa i min säng under den här ledigheten. Men nu är det dan före dopparedan och jag ska göra lika lite som de andra dagarna. Alltså så lite som möjligt med undantag för ett varv med dammsugare, göra ett sista lass julgodis och slå in julklapparna till julklappsspelet. Det blev mycket skönhetsgrejor från min sida iom att vi är tre kvinnor som alla gillar saker som luktar gott. Imorgon åker jag till mamma vid lunch och stannar där till juldagen, det blir såklart livestreamen via Instagram, juldagen ska jag tradionsenligt fira med min bästa vän och sen lär jag vara utmattad av allt det sociala igen att jag bara vill sova på onsdag. Julledigheten kommer med andra ord kännas rätt fort till skillnad från nyårsledigheten? Jag jobbar ju torsdag och fredag dessutom.
 
Jag har haft sån huvudvärk senaste veckorna, kan det ha med att jag slutar att röka? Har fortfarande kunnat hålla mig till ett par cigg om dagen men failade i onsdags och köpte ett paket. Har ett par kvar och sen måste jag nog köra nolltolerans, det här med att tigga ett par av kollegor drar bara ut det och blir ett större sug. Så nu har jag huvudvärk igen och ska ta en vätskeersättning och en huvudvärkstablett. Idag kan det dock bero på att jag fick för mig att sova ut och tvingade mig själv att somna om flera gånger från typ fyra till halv åtta då det inte gick mer, måste ändå vara vuxenpoäng att må dåligt av att sova "för länge"? Jag somnar ju oftast vid 21-22 när jag är ensam varesig det är helg eller vardag och behöver oftast inte mer än sex timmars sömn, vilket väl är framsteg mot tidigare fyra timmar? Känner att den här texten inte alls flöt på som det brukar hehe.
 
Vi hörs senare, puss!
#1 - - Företagaren:

Hej!

Jag har allt. Stort hus. Företag som går bra. Flera bilar. Semesterboende. Flickvän. Pengar. Respekt från andra. De ser upp till mej för att jag har allt.

Ändå har jag ett hål inom mej som ej går att fylla med prylar eller andra fasader. Ett hål ingen vet!
Men vågar inte ta stegen som krävs för att jag ska bli hel.

Du är en inspiration för mej!!
Du gör modiga saker och vågar vara dej själv. Sluta aldrig! God jul Och TACK!!

Företagaren