Att va lycklig för att man säger nej till sex

(null)

Okej, det är fredagsmorgon och jag tillät mig inte dras in i lockande, sexig snubbes dysfunktionella liv för att få ligga igår. Ba’ stängde av vilket känns sjukt med tanke på min egna dysfunktionella relation till sex och att använda det som flyktmedel när inte drogerna finns tillgängliga. Har för mog att jag hört att AA/NA förespråkar ett år utan lek i sänghalmen för att kunna fokusera på sitt tillfrisknande, missbruksre är ju inte heller kända för att ha en normal syn på sex. Det brukar ha använts på diverse felaktiga grunder, vara del av trauman och framförallt ytterligare en grej som droger förgyllde, förvärrade och förhöjde. Första gången jag hade sex i min drogfrihet med en snubbe jag inte kände som innan var jag som en osäker femtonåring som skulle förlora sin oskuld. Konstigt.
Men fredag idag, jag har inte rökt på sexton timmar och tycker knappt det är jobbigt just nu. Fick nog igår, tror det kan vara den där känslan som kommit när jag tagit andra livsförändrande beslut angående att sluta med droger, kriminalitet och dåliga relationer. Vi får se, jag hoppas det. Märker bara av handsvett deluxe nu när blodcirkulationen kommit igång i händer och fötter som annars bruksr vara iskalla. Har ju min vipe:ande el-cigg med energidryckssmak och nikotin ändå.
Med andra ord sov jag bättre än på de senaste två åren inatt, på FASS står det nämligen klart och tydligt att rökning kan påverka sömnen negativt tillsammans med min sömnmedicin (cirkadin/melatonin). Att bara vakna två gånger i natt var liksom törnrosadröm utan dess like, ändå kände jag mig som en överkörd sömngångare som återuppstått som zombie. Gårdagens ångest minns jag knappt att jag hade, idag är det med andra ord bättre än det varit senaste veckan och jag är pepp på att göra julgodis på jobbet. Men först är det fredagsmorgon och fredag innebär medicinhämtning, hämtar ju två gånger i veckan nu men i takt med att jag ökar jobb vill jag nog fråga om att hämta en gång i veckan. 
Så var det med det, nu ser den här sömngångare återuppväckt till zombie iaf inte suddigt längre så ska göra en tio minuters vakna-till-liv-morgonyoga (Malin berghagens morgonyoga på Spotify och youtube)
Puss!

#1 - - heycherryberry.blogg.se:

Hej! Vad det ska bli roligt att följa dig. Din blogg är den första intressanta bligg jag sett på länge. Jag hoppas att du får ordning på ditt liv och att du fortsätter vara utan cigaretter. Bra jobbat! Jag hejjar på dig.

#2 - - heycherryberry.blogg.se:

Hej! Vad det ska bli roligt att följa dig. Din blogg är den första intressanta bligg jag sett på länge. Jag hoppas att du får ordning på ditt liv och att du fortsätter vara utan cigaretter. Bra jobbat! Jag hejjar på dig.

Svar: Hej, välkommen och wow vilken fin komplimang! Jag hoppas du ska trivas (tiggde en cigg från kollegan annars är det inget sen igår lunch 😜)

❤️
Cecilia Axelsson