Uppdate om inläggning psyk imorgon.

Igår kväll

Ni får uppdateringar imorn. (Nu efter jag skrivit inser jag att det blev ett inlägg ändå). Fick ju sjukt ovanlig biverkning på anti-psykotiska så vården blev inblandad för at jag trodde mig hålla på att få psykis. Hade tydligen sagt att mobila omvårdnadsteamet inte fick komma hem och kolla till mig pga stökig lägenhet. Berätgar förhoppningsvis mer om det imorn efter att jag fått sova inatt. 

Har fått mer stilnoct idag (fick igår efter att ha akutträffat min läkare. Skönt med beroendeläkaren iom att han känner mig och vet mitt normaltillstånd) och somnar jag inte inatt heller läggs jag in på psyk imorn för att medicineras till lugn och sömn under kontrollerade former (iom farligt att blanda starkare preparat med min Subutex dom jag får för/mot mitt opiatberoende. 

Vanligaste orsaken till överdos är ju opiater (ex. Subutex) blandat med benzo (ångestlindring/lugnande). Man får andningsdepression, kroppen glömmer av att andas när en halvsover/sover för att den är så avslappnad och man dör fridfullt. Någon delstat i USA ska (vill?) använda bl.a fentanyl till dödsstraff. Mitt önskesätt att dö på om jag skulle fått välja, bara somna in utan lidande. 

Stilnocten igår funkade ej, ännu högre dos idag alltså och nu jävlar SKA jag somna för i helgen är det kräftskiva och vill hellre suga av kräftor än ligga inne på psyk. Tycker ärligt talat psyk är värre än isoleringen jag låg i under 5 dagar i fängelset. Kanske inte värre än att bli anhållen och va i ovisshet i arresten för första gången i mitt liv.

Värsta ställen, enligt mig, att va inlåst på:
  • I förhållande med Simon och hans psykiska och fysiska våld
  • Arresten i Linköping (där man är högst 72h innan ev. häktning eller frisläpp. Värst va oron att inte veta när/om en skulle släppas)
  • Psyk
  • Isoleringscellen i fängelset
  • 12h varje dygn i egna cellen i fängelset 
  • På en sluten kvinnoanstalt, säkerhetsklass 2 med 60minuter varje dygn, utomhus i inhängnad gård. 
  • Avgiftningen/Tillnyktringsenheten i Linköping, men med tanke på att man tänder av där är det ett eget helvete. Jag har aldrig klarat mer än 1,5 dygn. Sist med Simons släkting som sköterska och när jag försökte be om hjälp genom att förklara att han va destruktiv svarade hon att alla missbruks-förhållanden är destruktiva. Ett par veckor senare lyckades jag lämna honom 

Och nu? Nio dagar med i snitt 2h sömn inkl 5 uppvak per natt, knappt ätit, ingen yoga, ingen träning, massa (ej starka och utskrivna till mig) piller som ej hjälpt och ja... funkar såklart inte som människa. Så ni kan väl be till den gud ni tror på för min skull? Själv ber jag till pappa, ödet, karma och moder jord.

Den där tegelväggen jag krascha in i förra tisdagen var tydligen hårdare än mitt psyke pallat. 

#1 - - Anonym:

Tänker på dig ❤ tragglar oxå med mitt mående nu. Fy fasiken alltså livet är orättvist.vill oxå bara må bra. Synd att du inte bor i Stockholm. Hade velat träffa dig! Kram du ❤

Svar: Förlåt för sent svar, har inte pallat svara på kommentarerna även om jag alltid läser alla direkt.

Hoppas du mår bättre nu. Livet känns fruktansvärt jävla orättvist ibland, jag försöker tänka att vi som drabbas av motgångar drabbas för att vi är så pass starka att klara av dem.

Kram ❤️❤️❤️
Cecilia Axelsson

#2 - - Anonym:

Tänker på dig ❤ tragglar oxå med mitt mående nu. Fy fasiken alltså livet är orättvist.vill oxå bara må bra. Synd att du inte bor i Stockholm. Hade velat träffa dig! Kram du ❤

#3 - - Elli:

Håller tummarna att du får nanna ikväll. När jag läser detta blir jag faktiskt lite förbannad över faktum att man i det här landet bara inte kan få röka två bloss på en Joppe eller nåt utan att det ska vara så jäkla fel. Nåja.
Stor kram på dig ❤

Svar: Där och då blir subutexen sån jävla kemisk fotboja, jag vet inte om det är offerkoftigt men JAG vet ju att en joppe ger en underbar natts sömn, eller att jag somnar bättre på stessolid än xanor bland benzo. Som knarkare vet man ju men skulle jag ta skulle jag bli straffad genom halverad dos Subutex.

Jag gillar inte förbjud grejen, man tror att man är så fri i Sverige men nhae, inte direkt.

3:43h sömn igårnatt sa min app. Siktar på 6h idag 😉

Kraaaaam ❤️
Cecilia Axelsson

#4 - - Anonym:

När du väl har lyckats somna, börja då dagen med att bädda din säng. Jag rekommenderar dig starkt att titta på detta klipp. https://youtu.be/Z7QL6hjeNDA

Svar: Kan inte klicka på länken :/. Vad ska jag söka för att hitta videon? Om du inte orkar maila till prisonbeauty@gmail.com eller skicka länken på DM på insta (@prisonbeauty)

Min säng, eller egentligen hela lägenheten, brukar typ jämt definiera hur jag mår. Mår jag bra = städad lägenhet, bäddad säng och inte en grej på diskbänken. Mår jag dåligt = kaos hehe. Men tycker det är viktigt och är noga med saker som att bädda, plocka undan, ha flaskor med etiketten fram och sånt. En mår ju så mycket bättre :)
Cecilia Axelsson

#5 - - Anonym:

Sök på "Motivation speech by Neavy seal", hoppas att du blir lika inspirerad som jag blev!

Svar: Tack ❤️!
Cecilia Axelsson

#6 - - Ellie:

Nä det är ingen offerkofta, det är ju en kemisk fotboja på många vis och det är ju den funktionen som ska hjälpa till att hålla missbrukare i schack, inte bara själva substansen. Jag är en ganska stor förespråkare av legalisering av cannabis, i synnerhet i medicinska fall för smärta och sömnproblem. Bättre om man åtminstone kunnat börja in den änden istället för att skriva ut benzo och starka opiater och andra kemiska påfund. Finns en del anledningar till att piratpartiet detta året ska få min support. 😊
Så skönt att du fick lite sömn och jag håller tummarna att det stabiliseras för dig nu och att det värsta är över ❤❤❤

Svar: ❤️❤️❤️
Cecilia Axelsson