Kvinnomisshandlare samarbetar med Novahuset, ideell förening för kvinnliga sexual- och våldsoffer.

EDIT: Det har kommit så mycket ny information om det här att jag inte får ihop till ett inlägg ikväll. Ni får det imorgon.

(null)

I December var Carl Adam Tillberg 👆 hos mig och intervjuade mig till sin podd, mitt under inspelningen berättar han att han utfört våld mot en tidigare flickvän (vilket visade sig vara flera) och jag blev minst sagt obekväm. Jag har ju själv levt med en man som under 2,5år fysiskt och psykiskt misshandlat mig. Jag bloggade i samband med att mitt avsnitt togs bort om alla små subtila tecken som efter en hel del reflektioner och informstion från hans ex gav en tydlig bild av en fullfjädrad psykopat. Det inlägget hittar ni     HÄR

.


I lördag satt han hos Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon (LÄNK) bredvid Novahusets grundare. Novahuset är alltså en ideell  förening som erbjuder stöd och rådgivning till kvinnor som utsatts för sexuella övergrepp. Carl Adam Tillberg har varit misstänkt för våldtäkt, något som rubricerades till misshandel för att det inte ansågs finnas sexuell uppsåt. Ett brott han inte dömts för pga (suprise) brist på bevis, han får ju väldigt lägliga minnesluckor efter sina brott. Ja, för det är ju många brott mot många flickvänner, Carl-Adam är en notorisk kvinnomisshandlare som samarbetar med en förening dit kvinnor likt hans offer kan söka rådgivning och stöd. Är det bara jag som inte förstår vad fan han gör där?Igår kväll publicerade jag ovanstående kommentar på Novahusets facebooksida. Kommentarer som raderades fem gånger och som grundaren Paulina inte låtsades om. Alla kommentarer innehållande konstruktiv kritik raderades och kallades hatstorm.


Därför publicerar jag dem nu här, ikväll kommer ett öppet brev till Novahuset upp på min blogg. Kvinnor som tänkt söka sig till Novahuset kanske inte gör det nu när de ser hur de ständigt visar sig i offentliga samband med Adam. Det är vår förbannade jävla skyldigheter att skydda varenda kvinna som förstörts av män till monster likt Adam. Hur kan inte Novahuset se att det här är ett sätt för Adam att komma nära trasiga kvinnor? Precis som det inte är ett sammanträffande att majoriteten av kvinnor han intervjuat i sin podd Vem är jag?, är våldsoffer är det inget sammanträffande att han nu finns i samband med föreningar som ska hjälpa kvinnliga offer.


Kvinnor som tar modet och hittar styrkan att söka rådgivning och stöttning hos Novahuset ska inte behöva riskera att komma i närheten av en gärningsman, det är väl för fan självklart?


(null)

(null)

(null)
(null)

Ett längre inlägg kommer senare. 


#1 - - Ellie:

De gick alltså rakt i en jävla psykopats fälla. För exakt såhär agerar en riktigt smart psykopat. Så otroligt dumt och naivt att jag vill kräkas. Samtidigt undrar jag varför jag inte är förvånad. Samhället sviker oss offer för män våld gång på gång på gång. Och vem hörs mest? Inte vi iallafall.. Det är ständigt våra plågoandar som ligger i framkant och får äran att triumfera med sina raffinerade maktmetoder där de inte bara rentvås utan även lyckas normalisera och rent av glorifieras genom sitt beteende. Om man åtminstone ändå väntat tills hans preskribitionstid löpt ut och sett detta beteende för vad det är. Dvs inte något som bara upphör över en natt. Fy fan vad jag blir ledsen.

Svar: A, min tanke också. Att han är för jövla äckligt duktig på att manipulera.

Men ändå, vi är lite starkare tillsammans ❤️. Nyheter24 har publicerat en intervju med ett av offren och flera stora profiler skriver om det.
Ceclia Axelsson, Mjölby

#2 - - Ellie:

Fruktansvärt. Och den galna föreningen novahuset nekar alla röster att höras, raderar alla kommentarer och hänvisar till mail. Skulle vara otroligt intressant att veta vilken behörighet den föreningen har i sakfrågan de driver för det verkar inte finnas varken utbildning, kunskap eller egentlig vilja att lyssna på sin målgrupp. Undrar om man kan göra en anmälan emot dem. Kan ju av flera skäl vara direkt livsfarligt att som brottsoffer söka hjälp där. Absutdt att vem som helst verkar kunna starta upp en sådan förening.

Svar: Ja, jag håller på att knåpa att inlägg men det här har ju blivit SÅ stort. Undra om de får bidrag från kommunen? Måste forska i det
Ceclia Axelsson, Mjölby

#3 - - E:

Han ska vara så jävla tacksam att vi kvinnor inte är såna djur som männen är. För hade vi varit det? Då hade vi stått utanför den där studion. Och vi hade haft basebollträn.

Svar: Jag har också tänkt på det, hade det varit omvända roller hade han legat sönderslagen/död iom att män beter sig som djur. Tur att vi har något starkare: det kvinnliga systerskapet
Ceclia Axelsson, Mjölby

#4 - - Ellie:

Ja..
Läste precis också att tydligen så har novakliniken tillsammans med carl-adam åkt runt bland barn på skolor och han har föreläst för ungarna om att säga nej och om psykisk ohälsa osv.. fy fan. Fy fan.

Svar: Ja, de har varit i Kisa bl.a. B L Ä !!!
Ceclia Axelsson, Mjölby