Att ha kontroll på menscykeln också

(null)


Ang. förra inlägget om att lära känna sin kropp och veta hur mycket sömn man behöver och när på dygnet jag är tröttast och kreativast, så är ju det sådan liten del av allt en ska lära sig. Det underlättar ju inte heller att en föddes med fiffi och allt som hör den till, rätt krasst så är det ju bara ett par dagar i månaden som en inte påverkas av menscykeln. Alltså typ två-tre dagar som en inte är känsligare, argare, pms:igare, gråtigare eller har sämre hud eller mensvärk deluxe. 

Låter jag bitter? Hehe, då kanske ni kan gissa att jag är någonstans i den där jävla cykeln där jag är rätt påverkad. Om jag har en app för att följa min menscykeln? Hehe, såklart. Dock har jag inte haft den så pass länge att jag kan se om det är ägglossning eller mensvärk jag har just nu.  För än så länge har jag inte koll på vad som är vad, dessutom både suger mitt närminne och mensen överlag har varit oregelbunden nästan ända sedan jag började med fentanylen i början av 2014. Oavsett så är  det skönt att veta om det har något med det att göra, blir alltid rädd att jag är på väg ner i en downperiod. 

Jamen ni hör ju, allt eller inget hehe. Full jävla kontroll på allt eller skiter i allt. Går upp svintidigt, sover i snitt fyra timmar per natt och håller igång hela dagen. Eller sover så länge och mycket att jag får ångest och får ingenting gjort. Ordet balans är nog ytterligare ett ord som är rätt nytt i mitt vokabulär. 

Hur kan du skriva nu? undrar väl ni. Jag har haft så ont i vänster svank, så har inte fått mycket gjort idag på jobbet. Jag har haft det till och från sen jag började med min medicin, ryggont är ju en biverkning på den. Samtidigt har jag lätt att få urinvägsinfektion och njurbäckeninflammation så har svårt att skilja dem smärtorna och mensvärk åt. Jag brukar dessutom få tyst urinvägsinfektion vilket innebär att en inte alltid känner att det svider när en kissar och det kan obemärkt klättra upp till njurarna. Att få njurbäckeninflammation är dessutom farligt då det kan leda till blodförgiftning, sist jag hade ont fick jag penicillin som gjorde atr jag var positiv på amfetamin när jag lämnade urinprov hehe. 

Vi hörs senare, jag har sammanställt mina och era bästa tips för att känna igen en sociopat eller en psykopat.

👆
Älskar när hälften av inläggen försvinner eller inte publiceras alls. Jag har inte haft stress över att blogga idag för att jag trodde det här publicerades vid tolv hehe. Fail!