Kvinnomisshandlare samarbetar med Novahuset, ideell förening för kvinnliga sexual- och våldsoffer.

EDIT: Det har kommit så mycket ny information om det här att jag inte får ihop till ett inlägg ikväll. Ni får det imorgon.

(null)

I December var Carl Adam Tillberg 👆 hos mig och intervjuade mig till sin podd, mitt under inspelningen berättar han att han utfört våld mot en tidigare flickvän (vilket visade sig vara flera) och jag blev minst sagt obekväm. Jag har ju själv levt med en man som under 2,5år fysiskt och psykiskt misshandlat mig. Jag bloggade i samband med att mitt avsnitt togs bort om alla små subtila tecken som efter en hel del reflektioner och informstion från hans ex gav en tydlig bild av en fullfjädrad psykopat. Det inlägget hittar ni     HÄR

.


I lördag satt han hos Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon (LÄNK) bredvid Novahusets grundare. Novahuset är alltså en ideell  förening som erbjuder stöd och rådgivning till kvinnor som utsatts för sexuella övergrepp. Carl Adam Tillberg har varit misstänkt för våldtäkt, något som rubricerades till misshandel för att det inte ansågs finnas sexuell uppsåt. Ett brott han inte dömts för pga (suprise) brist på bevis, han får ju väldigt lägliga minnesluckor efter sina brott. Ja, för det är ju många brott mot många flickvänner, Carl-Adam är en notorisk kvinnomisshandlare som samarbetar med en förening dit kvinnor likt hans offer kan söka rådgivning och stöd. Är det bara jag som inte förstår vad fan han gör där?Igår kväll publicerade jag ovanstående kommentar på Novahusets facebooksida. Kommentarer som raderades fem gånger och som grundaren Paulina inte låtsades om. Alla kommentarer innehållande konstruktiv kritik raderades och kallades hatstorm.


Därför publicerar jag dem nu här, ikväll kommer ett öppet brev till Novahuset upp på min blogg. Kvinnor som tänkt söka sig till Novahuset kanske inte gör det nu när de ser hur de ständigt visar sig i offentliga samband med Adam. Det är vår förbannade jävla skyldigheter att skydda varenda kvinna som förstörts av män till monster likt Adam. Hur kan inte Novahuset se att det här är ett sätt för Adam att komma nära trasiga kvinnor? Precis som det inte är ett sammanträffande att majoriteten av kvinnor han intervjuat i sin podd Vem är jag?, är våldsoffer är det inget sammanträffande att han nu finns i samband med föreningar som ska hjälpa kvinnliga offer.


Kvinnor som tar modet och hittar styrkan att söka rådgivning och stöttning hos Novahuset ska inte behöva riskera att komma i närheten av en gärningsman, det är väl för fan självklart?


(null)

(null)

(null)
(null)

Ett längre inlägg kommer senare.