Att sälja droger på Internet.

HÄR pratade jag om hur en vanlig dag såg ut när jag jobade med såväl eget företag som med drogförsäljning online och jag fick då en kommentar med frågan om vi sålde droger via vår webshop. Jag inser att jag aldrig pratade om den delen (drogsug och ångest över den perioden tog helt enkelt över när jag så detaljerat skrev om hur dagarna såg ut), så jag tänker att jag ska svara lite mer ingående på det i ett eget inlägg.
Silkroad som ju var en pinjonärsida gällande drogförsäljning stängdes ner i november 2013. vilket var ganska exakt när jag precis hade lämnat Fredrik och således också lagt drogförsäljningen online bakom mig. Dock använde jag mig bara av den sidan för att köpa droger och aldrig för att sälja. Försäljningen låg istället på tre andra olika forum,. 
Flashback
Du får inte sälja droger på flashback och även om de har ett rykte kring sig att samla sådana typer av människor förnekar de ständigt att det skulle pågå någon försäljning. Innan jag hade hittat till de svenska motsvarigheterna för Silkroad var det här jag började min försäljning och har säkert fått ett hundratal konton nedstängda just av den anledningen. Därför lägger jag ingen som helst skuld på dom, så fort de fått nys om att det pågått något som bryter mot deras regler har de stängt ner mig utan möjlighet att få kontot upplåst. Det har väl aldrig riktigt försegått någon offentlig försäljning på Flashback, istället rörde jag mig på de forumstrådar som innefattade tablettmissbrukare, var delaktig i diskussioner och i och med att den världen egentligen inte är jätte stor lär man sig snabbt känna igen namn, nickname och tråddiskuterare. Jag skapade ett pseudonym och det finns många människor som än idag inte vet om min riktiga namn. Jag skrev helt sonika till olika användare och erbjöd droger, ett väldigt osäkert och ineffektivt sätt som jag snart kände mig tvungen att byta ut,
Drogforum
Någon tipsade om olika svenska drogforum i stil med Silkroad men inte lika stora kvantiteter och jag förflyttade mig från flashback till dessa. Att ens få bli medlem på något av dessa forum krävde en annan medlems rekommendation och som jag förklarade vid köpen av droger, också användning av annan webbläsare (TOR) och webbadresser med långa blandingar av namn och siffror. När jag väl kommit in på forumet fick jag, som alla andra nya försäljare, börja på botten. Det enklaste sättet att förklara hur det var uppbyggt är att jämföra med Tradera eller Ebav, fast med endast illegala saker. Vid ett köp kunde köparen lägga betyg på hur snabbt varan kom fram, om du motsvarade det jag skrivit i annonsen och om kommunikationen var bra. Ju fler nöjda köp, desstu högre upp på betygskalan hamnar man och således också först om någon söker en specifik drog. Dessutom kunde vi säljare betygsätta köpare och på så sätt skapa en så trygg handelsplats som är möjligt, hur tryggt det nu kan bli när det rör sig om ett gäng människor som inte har problem med att bryta mot regler och lagar. Och som dessutom är fast i ett beroende av antingen droger eller pengarna som drogförsäljningen genererar. 
 
Det fanns olika kategorier för olika saker, så som vapen, körkort, pass och fejkade handikappskyltar, bankkonton, kreditkort och kontokort, magneter som kan användas för att öppna spelbutikernas spellås och andra saker som underlättar stölder, uppdrivningsverktyg för cannabisplantor, vågar som kunde väga ner till 0,001 gram, Alla verktyg du kan tänkas behöva för att injeciera, snorta eller röka droger, anabola steroider och såklart; alla möjliga former av droger. Precis som i den kriminnella världen IRL är väldigt liten online, är den också det på dessa forum och det går snabbt för människor att lära känna varandra, utbyta produkter och tjänster. Jag tror inte något av dessa forum finns kvar på samma sätt som det fanns på min tid, men det var en guldgruva för kriminallitet, jag la ut bilder på nya tabletter på löpande band och började sälja större partier till de som i olika städer sålde vidare åt mig. 
Facebook
Jag såg den här bilden på en av de facebook-grupper jag är med i, tidigare idag. Medlemmar kommenterade den som att det vore ovanligt och rent av dumdristigt medan jag fick hålla fingrarna i styr för att inte skriva om hur vanligt förekommande det faktiskt var. Innan de drogforum kraschade som byggts upp kring Silkroad var det mycket scamming, folk började lura varandra och vssa dagar funderande inte sidorna alls vilket skapade problematik i kommunikationen. Jag var numera enbart känd under mitt pseudym på Internet och skapade även en facebook-profil under samma namn. Facebook är såklart, inte i närheten, så säkert som de tidigare drogfourmen som endast gick att nå i anonyma webbläsare på specifika adresser Genom att trolla bort mitt IP-nummer och låtsas mig vara bosatt någon annanstans kunde jag åtminstone hålla mig realtivt anonym.
 
Att komma in i faceobokgrupperna blev lättare än det var i början av drogforumena, nu hade jag lärt känna många människor runt om i landet och fick inbjudningar till diverse olika facebookgrupper med drogförsäljning. Det blir en familiär känsla bland missbrukare ändå, som om vi alla möts i en form av missär och förstår varandra på ett sätt vi inte varit vana vid. Därför fortsatte försäljningen lika mycket på facebook, skillnaden var väl att jag numera börjat lära känna så mycket missbrukare i Gävle att hälften av mina vänner under denna användare träffade jag också numer IRL. Jag var numera igenkänd och kunde använda mig av det för att snabbt få människor att våga böra köpa från mig. Så lättillängligt som det nu är med försäljningen på Facebook gör det ännu mer skrämande. Där behöver du ingen annan webbläsare, få webbadressen av någon annan som litar på dig, bli inbjuden eller se betyg på såväl köpare som säljare från tidigare affärer. Expressen skrev en intressant artikel om det HÄR redan 2015, då hade det redan pågått i alldeles för många år. 
 
Jag försökte precis logga in på den användaren jag använde för att sälja droger men kom då till en sida där Facebook kräver att jag skickar en bild på en ID-handling för att de inte tror att min namn är äkta, den problematiken fanns helt enkelt inte för fyra årsen. Tyvärr kommer jag alltså inte åt några bilder, försäljningsdiskussioner eller kan printscreena hur det kunde se ut. Möjligtvis har mitt ex fortfarande tillgång till sin användare och jag kan på så sätt få några bilder att visa er. Ovanstående bild är istället från att jag googlat facebook + drogförsäljning men visar rätt bra hur det kunde se ut, tänk er hur er lokala köp&sälj-facebookgrupp ser ut och byt ut den ekfärgade malm-byrån mot droger. 
 
 

De tre forumen jag använd för drogförsäljning på Internet med andra ord, det är helt sjukt när jag skummar igenom vad jag skrivit och förstår hur organiserat det ändå varit på Internet. Från så många parter utan att samhället riktigt vetat hur utbrett det faktiskt varit. När jag nu googlade när Silkroad lades ner (Ni MÅSTE se dokumentären som heter Deep Web, jäkligt intressant och finns att läsa om på Imdb HÄR) står det på olika flashback-trådar att det kommit nya versioner. Jag hoppas verkligen inte det, den världen är så otrligt smutsigt och skördar alldeles för många människoliv,. 
#1 - - Felicia:

Åhja, finns massa "ersättare" till SilkRoad. Nyligast som stängdes ned var Hansa och Alphabay.

Svar: Ja, jag antog det. Nu är det ju tre år sedan jag stängde ner drogförsäljningen så har ingen koll längre. Och bra är väl det :)
Cecilia Axelsson

#2 - - Davidhoota:

Ver cine online - https://blog.libero.it/wp/veronlinegratispelicula/2019/09/17/rambo-last-blood-ver-online/


Rambo Last Blood cine en mexicana
Rambo Last Blood pelicula online hd
Rambo Last Blood pelicula fox
Rambo Last Blood si pelicula
Rambo Last Blood 5 pelicula 24
Rambo Last Blood pelicula
Rambo Last Blood Ver pelicula
Rambo Last Blood 5 Ver película online
Rambo Last Blood 5 Ver pelicula en linea
Rambo Last Blood 5 ver película gratis
Rambo Last Blood 5 ver película latino
Rambo Last Blood 5 ver mexicana
Rambo Last Blood Ver pelicula català
Rambo Last Blood ver pelicula galego
Rambo Last Blood 5 ver pelicula euskara
Rambo Last Blood 5 y descargar cines gratis
Rambo Last Blood y descargar peliculas
Rambo Last Blood pelicula latino online
Rambo Last Blood 5 pelicula online gratis
Rambo Last Blood 5 online pelicula español
Rambo Last Blood 5 película latino online
Rambo Last Blood pelicula completa
Rambo Last Blood pelicula completa online