Jag svarar på era frågor

Goooodmorgon Ameeeerica!
Det är lördag, jag vaknade halv fyra av årets värsta mensvärk (konstigt att varje mensvärk är årets värsta) och halvslumrade till medan iprenen gjorde sitt jobb med min kropp. Jag ska till kvinnohälsan på onsdag (Tecken på att en inte gör så mycket i sin vardag: Man ser fram emot att åka till kvinnohälsan för att det ligger i Motala och betyder en liten tripp till en mysig hamnstad) för att ta prover om ev. hormonrubbning och ska komma ihåg och se om de kan ge mig lite andra piller mot mensvärken. Är nästan alltid sängliggande de två första dagarna och det är ju inte direkt Gröna Lund-roligt att göra det, antar at jag inte får några göddiga piller men något som ändå inte innehåller morfin borde ju finnas? När jag sen vaknat till liv fick jag för mig att lägga sån där Black Head-mask på bröstet och ansiktet, ni vet en sån där svart sak som en saaakta drar av likt vax? Insåg efteråt att det nog inte är jätteskönt att göra på mens-ömma bröst och nej, det var inte jätteskönt. Äh, ni som följer mig på Instastory vet ju redan allt det där. 
 
Ni vet att jag älskar att ha konversationer med er va? Jag får rätt många kommentarer, DM:s och mail vilket glädjer mig så det inte känns som den här bloggen bara är en envägskommunikation. Sen att jag periodvis är världssämst på att svara vet ju de fleta av er om, det tar några dagar iblland men jag svarar allt. Vissa frågor får jag lite oftare än andra och därför tänkte jag besvara tre utav de allra vanligaste här, så here vi go! Nu ska jag ut och gå innan regnet kommer, vi hörs senare!
 

 
Har du någon kontakat med det ex du kallar Fredrik och hur går det för honom?
Fredrik och jag har kontinuerlig kontakt, han var min själsfrände i sju års tid och även om vi gjort väldigt mycket skit tillsammans hade vi en otroligt respektfull, jämnlik och kärleksfull relation och jag är sjukt tacksam över att vi kan ha en nära vänskap idag. Grejen är att Fredrik inte har varit delaktig i beslutet att jag bloggar, skulle han få bestämma skulle jag inte göra det alls. Han vill inte florera här mer än nödvändigt och det ska han då inte heller behöva göra. Fredrik betyder fortfarande enormt mycket för mig och givetvis respekterar jag hans vilja att inte synas här, nu för tiden använder jag mycket mer jag-form än vi-form när jag berättar saker för er, just för att det egentligen inte spelar någon roll om han var med eller inte. 
 
 
Vad tycker Simon om att du bloggar om honom?
Till skillnad från Fredrik har jag ingen som helst respekt för Simon, jag vet inte om han vet att jag bloggar men om han vet kan jag tänka mig att det låter så här: Den där manipulativa fittan ljuger, hon är en jävla mytoman-hora som gör det för att få uppmärksamhet. Det är faktiskt synd om mig, tänk om mina brorsbarn läser vad hon skriver, vad skulle de då tycka om mig? *buhuuu ringer mamma som klappar medhårs*.
 
 
Har du funderat på att skriva en självbiografi?
Det är min absolut största dröm och kommer garanterat ske en dag men när jag gör det vill jag göra det ordentligt och ta med även den kirminella sidan, och för att göra det måste jag vänta ett par år till.