Hur en hel helg tas för en kvälls dans

(null)

En förstår att hjärnan inte fungerar som den ska när man måste planera en lördagkväll typ ett dygn innan och efter. Bästis fyllde ju 34 i tisdags vilket ska firas idag och jag är så sugen på att dansa att det spritter i hela kroppen. Finns inte mycket härligare saker än att stå på ett dansgolv, blunda och stänga av allt annat en endorfinerna som poppar. Ja, det vore väl att göra det på extacy, kokain eller lsd men den tiden är ju förbi så att säga. Hur ser en lördagkväll ut för mig nu för tiden då?

Fredag: Försöka att inte ta någon powernap efter jobbet, gå ut och gå framåt kvällen för att inte somna sittande och kunna vara uppe så sent som möjligt, 22:30 sen var det stöt omöjligt att hålla ögonen öppna.

Lördag, morgon: Inte sätta något larm men ändå vakna klockan fem, ligga kvar i sängen till 07:30 för att lura kroppen att man får extra sömn. 07:31 sparka med benen hårt för att kroppen är så rastlös att den inte vill göra annat än sparka med kroppen. Göra lugna saker som inte gör en hjärntrött, typ tracka instastory (Smygreklam 👉 Prisonbeauty) och yoga. Sätta larm för att komma ihåg att ta powernap, 

Lördag, eftermiddag: Larmet ringer 13:00 för att komma ihåg att sova en timme. Sova en timme (förhoppningsvis) och sen påbörja projekt göra-sig-i-ordning. Tycker det är jävligt nice att lägga flera timmar på duscha länge, färga hår och sminka länge innan jag ska göra något. Finns liksom inte utrymme för minsta tillstymmelse till stress för då kommer jag bli trött tidigare. Kommer antagligen raka benen, ha matchande underkläder och packa ner morgondagens medicin utifall en haffar en dude. Slutar dock alltid med att jag får panik av fulla snubbar, suger på att ragga utan droger och blir typ blyg och går hem själv för att one-night-stands aldrig varit min cup of tea. 

(null)


Prepp i handväskan: 
 • Koffeintabletter för att tvinga kroppen att vara vaken än den egentligen orkar.
 • Tabletter som hämmar svettningarna jag får av min buprenorfin mot opiatberoende, att dansa utan är heeelt omöjligt om jag inte vill avsluta kvällen som en blöt fläck på golvet.
 • Vätskaersättning för att svettningatabletterna gör mig uttorkad.
 • Huvudvärkstabletter för att jag får ont i huvudet av svettningatabletterna som jag tar för att tabletterna jag tar för att inte knarka tabletter, gör att jag svettas. Och så va tabletternas cirkel sluten. Typ.
 • Försvarsspray för att åka tåg hem, har fått byta ut den där tårgasen med instansemblem på, nu när jag är en laglig motherfucker som inte känner för att svara på frågor var jag fått den från eller göra en till volta för vapenbrott.
 • Puder för att svettningatabletterna jag tar för att tabletterna som hindrar mitt tablettmissbruk inte tar bort all vätska. Aaa ni fattar dealen med piller för piller för piller va?
 • Tabletterna för tablettmissbruk och sömntabletter utifall jag sover borta (vilket ändå aldrig händer som sagt men är ju kontrollfreak. Som tioåring var det jag som packade med plåster på utlandsresorna, behövde användas typ en gång under 15år och 25resor men fan vad stolt jag var över det där lilla plåstret då).
 • Kondomer för att mamma tvingat mig? när blir de för gamla och kan spricka btw? Som sagt kommer de ändå aldrig till användning pga aldrig gör one-night-stands-grejen.
Sen blir det alltså lördag och jag kommer fira bästis, hinka energidryck blandat med koffeintabletter och powerbars för att få kroppen att orka iaf hälften av det själen vill orka. Risken att jag går hem långt innan stängning är alltid brutalt överhängande. Det blir lite väl mycket intryck av fulla människor på ett dansgolv. Hade ju aldrig fixat det om alkohol vore det knark är för mig, men sen jag provade knark för första gången har alkohol legat i lä. Finns liksom ingenting i det som lockar så som droger gör, kommer nog aldrig byta ut mitt drogberoende mot alkohol för att i mitt huvud är det äpple och päron. Älskar knark men alkohol? Not so much. Blir liksom inte avundsjuk av att se någon full om är nykter så som jag blir om jag är drogfri och ser någon påtänd.

(null)

Söndag: Börjar med 1 Berocca, 1 vätskeersättning (tar en innan jag somnar också pga förlorat 47 liter svett), 2 koffeintabletter, 1 Ipren, 1 alvedon och 1 buprenorfin/Subutex. I kylen måste det stå en iskall energidryck och en iskall Cola zero. I början av min drogfrihet undrade jag varför jag kände mig så fruktansvärt bakfull, som om jag druckit fem öl, sju shottar och tre drinkar kvällen innan, fastän jag varit nykter. Nu har jag ju lärt mig lite mer om hjärntrötthet och vet att min uppbrända hjärna blir socialt bakis och ännu mer bakfull om det inkluderar fulla människor på ett dansgolv med pumpande musik.

Kommer spendera större delen i sängen och varken orka lyssna på någonting, titta på någonting eller vilja göra någonting. Inkluderar ju ingen snubbe den här dagen pga förnuftet vet att det är sådan jag velat vara, kunna haffa en snygging, hångla loss och live fucking life, men inte är. Kräver så jävla mycket för att ens bli attraherad och då är ett fullt yttre längst ner typ. Bryr mig väl mer nu, kvalité framför kvantitet. I tonåren var min sexuella frigörelse viktig pga ville göra som jag kände för trots att jag är kvinna. Sen går det inte riktigt hand i hand med min destruktiva flykt till sex att dra hem random snubbe. 

Har jag tur orkar jag gå ut och gå, trycka en pizza eller kolla på för många avsnitt av Paradise Hotel. Fatta att jag av en halv säsong danska PH lärt mig att förstå så pass att jag kan blunda och lyssna men ändå veta när de ligger, gråter, skrattar, bråkar och snackar taktik. Sex och gråt och skratt och bråk och taktiksnack låter ju exakt likadant på danska. Men nu jävlar kan jag skriva till ytterligare en språkkunskap på mitt CV:
 •  Svenska, modersmål.
 • Engelska, flytande.
 • Finska (Dock bara några ord pga finsk pojkvän, typ voi vito = smörfitta och satana mustalainen = finska zigenare och raha = pengar, dåvarande pojkväns mest sagd ord till sin mamma)
 • Franska (Pga läst franska i ett år på högstadiet för att mamma tycker det är ett fint språk. Men hade 80% frånvaro så kan typ säga vad jag heter, tacka, fråga hur någon mår och svara att jag mår bra (pga båda är Ca va men man säger det uppåt när man frågar och neråt när man svarar)
 • Danska (Dock inte jätteutvecklat vokabulär iom att mina lärare är i 20års åldern och gäster på Paradise hotel)
Jag tänker att det där inom parentes behlver jag ju inte ha med på cv:t, har hört att man inte ska ha för mycket text utan kort och koncist (fatta vilket stort problem för någon som är proffs-ordbajsare), så då är de nog ändå inte intresserade av infon i parenteserna. Huvudsaken är ju att de vet att jag har dessa språkkunskaper i flera olika språk.

Så, nu har en timme gått åt till att blogga, tänkte egentligen bara kika in och säga att det kanske inte blir några djupt, reflekterande tankeanalyser i bloggen denna helg. Nu ska jag proppa resten av lördagen med att göra så lite som möjligt, på så lång tid som möjligt, i så sakta takt som möjligt. 

Fan, nu blev jag kissnödig. Jag som inte ens börjar yoga än utan bara suttit på yogamattan och skrivit till er. Jaja, får väl gå hem och låta fiffi monsunregna lite först, tur att det bara är ett par hundra meter till min lägenhet och ännu mer tur att jag har en toalett i min lägenhet.

Puss!
#1 - - E:

Haha 😍 var försiktig med din lever etc bara. Alla de där tabletterna är inte så trevliga tillsammans som de verkar. Ha det så kul! ❤

Svar: I know, det är väldigt sällan jag gör så här iom att det är sällan jag gör något ”utöver det vanliga”. Levern är ju redan så skadad så dumt att förvärra hehe ❤️

Det låter mer än vad det egentligen är ;)
Ceclia Axelsson, Mjölby

#2 - - Lotus :

Jag älskar blandning av innehållet på din blogg. Ena dagen sitter jag nästan och lipar av att jag känner igen i allt du tänker, drogsuget och allt skit, och ena dagen (idag) kan jag skratta gott åt dina reflektioner och allt 😂😍 hoppas du får en bra lördag. Själv jobbar man delat idag (7-12 och sedan 17-22) så roligt 👍🏻👌🏻

Svar: Du är alltid så himla snäll, jag tänker att en blandning nog är det bästa.

Hoppas du får en bra jobbhelg ändå! ❤️
Ceclia Axelsson, Mjölby

#3 - - Anonym:

Tips från coachen: öronproppar gör mig mindre utmattad av dansgolv! Hoppas du får det trevligt ikväll ❤️

#4 - - Anonym:

Tips från coachen: öronproppar gör mig mindre utmattad av dansgolv! Hoppas du får det trevligt ikväll ❤️

Svar: Åååå smart!
Ska se om jag kan få tag på, tack ❤️
Ceclia Axelsson, Mjölby