En trasig dator, mental trötthet och kor som är tossiga av glädje.

(null)

Hur gör man när fingeravtrycks-läsaren på datorn helt plötsligt slutar fungera och man bytt lösenord på datorn några gånger i och med husrannsakningar? Ja, för så gammal är den där saken (tror t.o.m någon betalade droger med den) och fortfarande full med program för att sälja/köpa bitcoins, använda VPN-tunnlar för att vara anonym på nätet och sådana där importera-knark-och-sälja-online som jag inte orkat ta bort. Så det blir telefonbloggning till dess att jag kunnat lösa det vilket både tar längre tid och ger sämre flow. 

Jag har aldrig riktigt fått känna på känslan av fredag och helg, i och med att jag tidigt startade eget och jobbade hemifrån för att sen bara ströjobba något halvår i taget. Idag kom den känslan och tog mig med storm för att sen bli euforisk av en timme i skogen bland tusentals vitsippor. Har nog aldrig längtat efter vår och få själen uppvärmd så mycket som i år. 

(null)

Att jag sen sov tre timmar efter jobbet är ju en annan sak, jag var där tidigare än vanligt och fixade denna vecka trots att hela kroppen sagt emot sista dagarna. Jag har sagt det så många gånger innan och kommer nog upprepa det ett par gånger till; herrejävlar vad det krävs arbete för den livsstilsförändring som kommer med att sluta knarka. Ändå har jag bra förutsättningar att luta mig mot, såsom att ha haft en barna-i-Bullerbyn-barndom, levt svenssonliv med Volvo, villa och vovve (under drogpåverkan visserligen) ha tagit studenten plus ett par högskolekurser och drivit eget. Ändå så jävla tuff resa, önskar att jag visste det när jag förälskade mig i tabletternas rosafluffiga värld. Men är tacksam över att ha dem grejerna i alla fall.

Drömde om att jag rökte cannabis förut och kunde nästan känna den söta smaken i mun, jag drömmer inte drogdrömmar överdrivet ofta längre men när jag väl gör det är det väldigt intensivt. De första sekunderna är jag nästan lite osäker på om jag är påtänd eller inte. 

(null)


Det tråkiga med den här mentala tröttheten är att bloggen tar skada, det är så mycket jag vill satsa på men hittar liksom inte energi. Ska se till att stanna på fyra dagars jobb á fyra timmar ett tag nu. Har ändå dubblat tiden från när jag började för 1,5 månad sen. 

Jaja, imorgon ska jag hålla en fyra-årings hand, tittar på kossor som blir lika tossiga som jag av solen och göra så lite ansträngande saker som möjligt. 

Balans ni vet, jag försöker ju lära mig det. 
Puss!