Att jinxa mensvärk

(null)

Okej, jag tar tillbaka det där om inte så mycket mens-symptom. Eller ja, jag har ju inte vill-dö-jag-kommer-aldrig-må-bra-igen-pms-depression men mensvärken kom liksom smygande så fort jag skrivit att det var rätt lugnt. Heter det att jinxa? När en säger någonting och så blir det motsatsen enbart för att man sagt det. Kom på att jag kan googla... det heter jinxa. Roligt att det finns ett uppslagsverk med slangord. Ja men va fan, då jinxade jag väl hela skiten genom att säga att jag kom lindrigt undan. Om en timme kommer jac säkert tro att jag aldrig mer kommer  kunna skratta eller må bra igen 

👆 Försöker medvetet jinxa så resultatet blir att jag fortsätter må psykiskt bra. 

(Nu kanske det inte funkar att medvetet jinxa någonting.)

(Genom att erkänna mitt medvetna jinxande kanske jag jinxar jinxandet och ger motsatt effekt. Alltså jag säger att jag säkert kommer må psykiskt dåligt om en timme men iom att jag jinxar kommer jag inte det, utan kommer m bra. Men genom att erkänna att jag jinxar medvetet ändras det ytterligare en gång. Så jag jinxar att jag kommer må dåligt och mår istället bra men jinxar jinxet (jinxen? Jinxa i bestämd form) så jag kommer ändå bra)

Har nu skrivet ordet jinxa för ett helt liv. 

Tur att jag inte pratar utan skriver, för ordet jinxa är inte jättelätt att säga med löständer som gör att en läspar lite. 

Vilken underbart kreativ och ambitiös fredag, jag har härmed ägnat ett helt inlägg åt mensvärk och ytterligare ett inlägg om att jinxa mensvärk. Fy fan vad jag kan prestera bra content (👈 tufft influencer-ord) när jag lägger manken till. Nu ska jag se om Ipren-jävlarna gör någon skillnad. Chefen är på semester, typ inga kunder pga klämdag + börjar bli lite trött på att "baka vad jag vill". Går inte mensvärken över funderar jag skarpt på att gå ner till gymmet och sen gå hem och fortsätta tycka synd om mig själv pga mensvärken. Ev. ringa mamma för att få ytterligare mensvärk-medlidande. Känns ju onödigt att inte träna när jag väl bestämt mig, tagit med träningskläder och peppat mig själv att våga, trots aldrig gymmat utan träningstokiga (en del anabolastinna) pojkvänner, bege mig dit i en vecka. 

Att tända av droger är fan inget i jämförelse med mensvärk (👈 lögn, men känns så just nu)