När det vänder

(null)


Goooooodmorgon Skänninge, Östergötland, Sverige och väääärlden (leker att jag har läsare utomlands. Har haft en från Ukraina (tror jag, svensk i Ukraina), är du kvar?)

Jag tror det håller på att vända hörreni och finns det någon känsla som är bättre än den när en känner att dåligt håller på att övergå till bra? Det är såna subtila tecken som är typ en förfest inför den riktiga festen; att må bra igen. Som att jag bara sovit en halvtimme efter jobbet både torsdag och fredag, orkade ta i så benen skakade på gymmet i fredags, skrattar högt när jag läser roliga saker, känner mig pepp på att städa och blir lite små-lycklig av att se grönskan. 

Drömmer dock mycket mardrömmar som gör att jag vaknar med kyla i bröstet. I över ett år har det alltid handlat om Simon, att jag gått tillbaka till honom eller att han (eller män utan ansikten som jag ändå vet är han) jagar mig. Det har bytts ut mot män som är otrogna, sviker eller gör mig ledsen. Nu nästan varje natt den enda snubben som jag har varit olyckligt kär i, i vuxen ålder, men det är ju svinlängesen jag slutade va det? Drömmer att han gör mig besviken, väljer annan tjej före, struntar i att komma på bestämd tid etc. säger väl egentligen rätt mycket med tanke på vad jag mått dåligt för senaste tiden.

Idag ska jag städa, så är det bara. Pga städ-sug, så som det sett ut här de senaste två veckorna har det nog aldrig sett ut. Såg känt ut så i missbruket men aldrig i drogfriheten. Blev ju inte bättre av att jag spillde yoghurt på en ryamatta i vardagsrummet, var rätt trött när det hände och torkade bara av det synliga. När sen solen legat på ett dygn luktade inte jättegott, sur yoghurt är inget jag skulle välja på en parfym. Fem gånger skrubbade jag med mattvätt innan jag fick nog och släpade in den i bafrummet där jag helt sonika sköljde av den. Mattvätten hade liksom fått det att stelna likt sperma i hår och färgen på vattnet när jag sköljde förföljer mig i mardrömmar. En ser ibte hur skitig en ryamatta är förrän man sköljer den.

Nästa projekt, som jag borde haft i åtanke, var hur tung en matta blir när den är blöt. Envis som jag är fick jag ut den till balkongen med en svans av droppande vatten vilket inte gjorde grannen under så glad. Jag frågade på instastory om man inte får hänga ut blöt matta på balkongräcke, tänker att det någon gång om året regnar i det här landet. Hälften killgissade, men jag vet inte vilka för det blev typ 50/50 på ja och nej.

Aja, jag har försökt sätts ihop en önskelista till 30-årsdagen men det är svårt, vill säga presentkort och pengar så jag kan shoppa loss men det är ju också rätt tråkiga saker att ge. Inte att få hehe.

Nu, promenad. Vi hörs nog senare!