Att hata pollen

(null)


Det är söndag, solen skiner och jag är minst sagt osams med pollen. Hur har jag kunnat glömma hur jävligt det är? Aja, solen skiner och det är ju ändå huvudsaken. 
 
För ett tag sen fick jag ett DM på Instagram av en tjej som precis blivit drogfri och i samband med det lämnat sin aktivt missbrukande pojkvän och saknade nu ihjäl sig efter honom. Jag går periodvis igenom samma sak men har lärt mig att det snarare är drogupplevelsen med dem, än dem som personer, som jag saknar. Ni vet ju att min favoritkombo är en sexig snubbe i samband med knark, helt enkelt för att jag tycker det är då en får ut som mest utav det. Att jag älskar den kombinationen gör ju att hjärnan ständigt försöker lura mig att träffa killarna jag haft det där med. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att det oftast inte är killen i sig utan drogen som är det som lockar mest. Hjärnan vill så gärna ha sin drog och tar till alla knep för att lura dig att ta drogen, inklusive i att få dig att sakna killen för hjärnan vet att det mest största sannolikhet blir droger i en träff med honom. 
 
I samband med vårens ankomst har jag fått sitta på mina händer för att inte skriva till en av de där killarna, allt inom mig skriker att det är fel men suget efter att bara skita i allt. Det är sinnessjukt hur starkt suget är, att man ärr beredd att offra allt och bara få försvinna ett par timmar. Jaja, don't do it. Försök påminna dig om allt negativt med honom, skriv ner på papper varför det tog slut, om han behandlade dig dåligt etc. Ibland behöver man konkreta punkter på varför man inte ska skicka iväg det där messet eller ringa det där samtalet. 
 
Annars är det bra, som sagt har pollen tagit över mitt huvud och jag känner mig som en kombination av förkylning, bakfylla och mancold. Till skillnad från ovanstående kombo är det här långt ifrån min favorit. Jag har för mig att jag har allergitabletter hos Tommy i butiken så jag får bara härda ut till han är där. Imorgon är det ny vecka och det väntar jobb, tisdag däremot händer något ut över det vanliga. Alex Schulman och Sigge Eklund kommer till Linköping för att spela sin 300:e podd live och gissa vem som kommer sitta i publiken? Jag och Tommy, jooorå så att denna tjej längtar galet mycket. 
 
Alltså på riktigt, mitt huvud funkar inte. Får ingen flow i skrivandet, hoppas det blir bättre senare när jag fått i mig allergipills. 
 
Puss!