10 randoms screenshot från min telefon

(null)
Enligt Nyheter24 hamnar Sverige på sista plast när det gäller hur bra vi är på att släppa in nya vänner. Med tanke på att jag har de dör två enda vännerna jag umgås med är det ju inte jättehappy news. Vill ändå dementera för sedan jag startade bloggisen (👈 cringnamn men ändå gulligt) har jag kommit i kontakt med en hel rad underbara människor.


(null)
Bland mina DM på Instagram låg det här meddelandet imorse. Jag hade pratat på instastory om hur ett par av träningsbyxorna jag köpte på Ica Maxi förra veckan har visat sig vara typ genomskinliga så att hela rumpan (inkl trosor) synts, men att det ju är tur att jag märkte det nu. Och inte har haft neonrosa trosor senaste veckan. Och bara gått ut och gått, hade ju varit värre om jag yogat liksom. Hur glad blir man inte av såna här meddelanden? Det är ju typ bästa komplimangen man kan få. Så dementerar nyheter24:as ovanstående artikel (insåg nu att den rapporten kanske riktar sig mer mot nyanlända)..(null)
Ibland när jag är uttråkad brukar jag fråga Siri diverse saker. Efter att ha sett en video om konspirationsteorier där de sa att Siri skulle veta, provade jag själv och fick de här tre olika svaren 👆.(null)
Behöver jag ens skriva något på den här? Simon, that’s you 👆.


(null)
#tbt till när mamma serverade kvinnliga könsorgan men blev förnärmad när jag sa det.
Har precis raderat 20st kopior av den här bilden i olika vinklar, försökte väl va kreativ men tröttnade när det inte blev som bilden i mitt huvud. Artikeln handlade om att man håller huden yngre genom att vara snäll och positiv, i och med att bitterhet och negativitet ofta visar sig i ansiktsuttryck och sen blir rynkor. Är det därför elaka människor ofta är fula?


Så jag känner mig när jag träffar de där männen som gjort samma sak mot tjejer som Simon har gjort mot mig.

(null)
Från Instagramprofilen @girlpower 👇👆, igenkänningsfaktorer 1000000 ✌️.

(null)(null)
Alltså jag ÄLSKAR konspirationsteorier! Inte för att jag tror på dem utan för att jag tycker det både är intressant och fascinerande när människor skulle kunna sätta sitt liv på att deras teori är sann, trots att det låter helt förvrängt.

Tror ni på några komspirationsteorioer? 
#1 - - Ellie:

Tycker det är otroligt roligt att vissa verkar tro, eller vill tro, att jorden är platt. Och trots att de är så alternativa och kluriga har de Facebook. 😂

Svar: Alltså... har en sån i min närhet just nu 🙄. Kan väl inte skriva mer än att jag håller med dig till 100% 😅
Ceclia Axelsson, Mjölby